Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Frühauf pred MS v hokeji: Aká je šanca na príchod Jaroslava Haláka?
Zdielať na

Frühauf pred MS v hokeji: Aká je šanca na príchod Jaroslava Haláka?

BRATISLAVA / V piatok sa v Rige a Tampere začínajú hokejové majstrovstvá sveta. Aké šance má Slovensko, aký má tím? O tom sa rozprával kolega Patrik Porubský s asistentom trénera Craiga Ramsayho Petrom Frühaufom.

Päť prehier a tri víťazstvá. To je bilancia hokejistov Slovenska v príprave na hokejové majstrovstvá sveta. Do ich dejiska v Rige odlieta 25 hráčov pod vedením Craiga Ramsayho v stredu. Krátko pred odletom si našiel asistent trénera Peter Frühauf čas a poskytol rozhovor pre spravodajskú JOJ 24. 

Aká je šanca, že Slovensko ešte posilní gólman Jaroslav Halák? "My budeme dúfať a budeme veriť rovnako ako fanúšikovia, že nás Jaro Halák posilní. Bola by to obrovská persóna pre túto stále mladú reprezentáciu. Ohľadom Šimona Nemca. Je ochotný prísť reprezentovať, čaká sa na vypadnutie jeho New Jersey Devils z play off," opísal Frühauf.

Slovensko bude mať mladý tím, v bránke budú pri neúčasti Haláka Riečický, Škorvánek a Hlavaj. V obrane sa budeme spoliehať najmä na dvojicu Gernát, Kňažko a v útoku sú silné mená ako Libor Hudáček, Peter Cehlárik, Marek Hrivík, Richard Pánik.

Pozrite si zostavu Slovenska na MS v Rige a Helsinkách. 

Súvisiace články

Najčítanejšie