Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pozrite si zhrnutie aktualít v relácii Udalosti 22 z dňa 4. marca 2023
Zdielať na

Pozrite si zhrnutie aktualít v relácii Udalosti 22 z dňa 4. marca 2023

BRATISLAVA / Posledné zbohom - v Katedrále svätého Víta v Prahe bola rozlúčka s režisérom Jurajom Jakubiskom. Únia pomáha Ukrajine s vývozom produktov, ale veľká časť tu ostáva. Farmári nevedia konkurovať. Zábery muža na kapote v Bratislave vyvolali rozruch, okolnosti už vyšetruje polícia - aj tieto témy môžete vidieť v relácii Udalosti 22.

Rodina, priatelia aj bežný ľudia sa v sobotu popoludní v Katedrále svätého Víta na pražskom hrade rozlúčili s režisérom Jurajom Jakubiskom. Ten zomrel vo veku 84. rokov. Medzi pozvanými bol aj rodinný priateľ a český exprezident Václav Klaus. Svätú omšu odslúžil kardinál Dominik Duka.

Vyskočil na auto, odtrhol spätné zrkadlá či stierače a mal sa vyhrážať zabitím svojej priateľke. Reč je o mužovi, ktorý sa stal cez noc slávnym. Vodička televízii Joj priblížila okolnosti. Údajne ju muž nútil kradnúť v obchodnom reťazci.

Prežila zásah bleskom, zachránili ju pred zošrotovaním a teraz sa už niekoľko mesiacov lieči v železničnom depe. Tatranská kométa bude mať tento rok okrúhle narodeniny a turisti dúfajú, že ich oslávia spolu s ňou na tatranskej trati. Lenže vyrobiť pokazenú súčiastku pre historický vlak nie je vôbec jednoduché.

Súvisiace články

Najčítanejšie