Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
JOJ 24 sleduje priebeh Svetového pohára v Jasnej
Zdielať na

JOJ 24 sleduje priebeh Svetového pohára v Jasnej

JASNÁ / Petra Vlhová nedokončila obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej. Vypadla v prvom kole krátko po štarte. Danica Susa Klain sledovala jazdu Petru Vlhovej a opísala aj pocity divákov.

Športovou udalosťou roka u nás doma je nepochybne víkendový svetový pohár v alpskom lyžovaní v Jasnej. O 9:30 bol na programe obrovský slalom a naša Petra Vlhová išla v prvom kole ako štvrtá v poradí. Ako to vyzeralo pred pretekmi vo fanúšikovskej zóne na priehybe? Naživo pocity opísala naša kolegyňa Danica Susa Klein.

Pozreli sme sa do Jasnej na prvé kolo obrovského slalomu žien Svetového pohára. A to aj s našou Petrou Vlhovou. Tá mala štartové číslo 4 a išla po Sara Hectorovej. Slovenka v domácich pretekoch obrovského slalomu Svetového pohára v Jasnej ale vypadla hneď v hornej časti trate a nepostúpi do 2. kola. Petre sa skrížili lyže v rýchlosti a zo svahu ju odviezol vrtuľník. Petra po páde kričala od bolesti.

Petra Vlhová nedokončila obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej. Vypadla v prvom kole krátko po štarte. Danica Susa Klain sledovala jazdu Petru Vlhovej a opísala aj pocity divákov.

Nálet do záchrannej siete vyzeral podľa športového lekára hrozivo. Pravdepodobne došlo k rotácií kolena a predkolenia. Takto sa vyjadril športový lekár Branislav Delej k pádu lyžiarky Petry Vlhovej.

Naživo sme sa spojili s Timotejom Zuzulom, lyžiarskym expertom a trénerom Veroniky Zuzulovej. Aké pocity v ňom vyvolal pád Petry Vlhovej?

Súvisiace články

Najčítanejšie