Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Volebná noc na JOJ 24: Uvidíte čerstvé emócie politikov a prvé špekulácie odborníkov
Zdielať na

Volebná noc na JOJ 24: Uvidíte čerstvé emócie politikov a prvé špekulácie odborníkov

BRATISLAVA / Čoskoro sa na Slovensku uzavrú volebné miestnosti. Desiatky ľudí z TV JOJ a JOJ24 si pre vás pripravili špeciálny volebný program. Počas noci na ňom budú pracovať moderátori, redaktori, ale aj množstvo ľudí, ktorých na obrazovkách nevidíte. "Volebná noc na JOJke" sa začne presne o 22. hodine a prinesie vám všetky priebežne aktualizované informácie.

​Priebežné výsledky parlamentných volieb môžete sledovať TU.

Príprava Volebnej noci sa začala už v lete. Vyžadovala si dlhé porady a prípravy. V piatok 29. septembra na skúške sa dolaďovali posledné detaily a príprava na nevyspytateľné technikalie. "Budeme mať živé rozhovory s politológmi, komentátormi, sociológmi, ktorí budú komentovať priebežné výsledky volieb. A to najhlavnejšie, vysielame celú noc nepretržite," upresnil priebeh večera šéfredaktor JOJ 24 Dárius Haraksin.

Sprevádzať vás bude moderátorka predvolebných diskusií

Na obrazovke vám bude robiť spoločnosť moderátorka Jana Krescanko Dibáková."Máme pripravené aj exkluzívne záležitosti pre našich divákov. Budeme robiť prieskum, ktorý na Slovensku ešte nerobil nikto," prezradila. Pôjde o prieskum vašej spokojnosti s výsledkami volieb, ktorý nájdete webe noviny.sk. Okrem nej uvidíte aj reportérku Lenku Ježovú. Pri plazmovej obrazovke bude priebežné výsledky predstavovať aj Jakub Prok. "Ja budem poskytovať muníciu pre Lenku, Arpáda Soltésza. Pre našich hostí, ktorí vďaka tým dátam, budú mať čo komentovať," povedal.

Uvidíte atmosféru jednotlivých strán a špekulácie politológov

Okrem informovania o predbežných výsledkoch budú komentátori a hostia špekulovať, aké koalície môžu ráno alebo počas najbližších dní očakávať slovenskí voliči. Muníciou pre moderátorov budú aj naši spravodajskí redaktori v teréne, ktorí budú prinášať naživo nálady, radosť, smútok či hnev politikov z priebežných výsledkov, ktoré sa stanú v priebehu noci definitívnymi. "Vzrušujúce bude to čakanie na výsledky aj atmosféra v štúdiu, takže ja sa na to veľmi teším," dodala moderátorka Jana Krescanko Dibáková.

Súvisiace články

Najčítanejšie