Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
JOJ 24 pred komunálnymi voľbami navštívila Nitru
Zdielať na

JOJ 24 pred komunálnymi voľbami navštívila Nitru

NITRA / Televízia JOJ 24 v rámci čo najkvalitnejšieho informovania pred lokálnymi a komunálnymi voľbami navštívi postupne všetky krajské mestá. Po Trnave sme pripravili štúdio aj v Nitre, kde sa hosťami zhovára redaktorka a moderátorka Barbora Jánošová.

Prvým hosťom v štúdiu JOJ 24 v Nitre bola riaditeľka školy, ktorá patrí medzi špičku v oblasti duálneho vzdelávania a podnikateľ, ktorý so školou dlhodobo spolupracuje.

​Riaditeľ prvého profesionálneho divadla v Komárne Jozef Černek priamo v živom vstupe oznámil, že divadlo je vzhľadom na viac ako 300 percentné zvýšenie nákladov na energie ukončiť svoju činnosť: "15. decembra sa rozlúčime so všetkými svojimi divákmi."

Ďalšou témou bol šport v nitrianskom regióne:

Diskusia pokračovala aj o stave energetiky v regióne, Barbora Jánošová sa rozprávala s riaditeľom ľudských zdrojov Slovenských eletrární:

​Lekári podávajú hromadné výpovede a problémom je aj výzva na šetrenie energiami - napríklad v ambulancii detského lekára, kde sa vyzliekajú batoľatá, nie je možné nekúriť. Aj o tomto bola reč s lekármi v Nitre:

Barbora Jánošová ďalej diskutovala o stave hospodárstva v nitrianskom kraji:

​V nitrianskom kraji, známom aj vďaka pestovaniu ovocia, vzniká aj kvalitná čokoláda:

Na záver župného dňa v Nitre sa Barbora Jánošová rozprávala so svojimi kolegyňami z regiónu o tom, čo najviac trápi miestnych ale aj ktoré miesta odporúčajú navštíviť:

Článok budeme postupne aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie