Jasno
22°
Bratislava
Prokop
4.7.2024
Prvé vzájomné ospravedlnenie od oboch politických táborov prebehlo vo vysielaní JOJ 24
Zdielať na
Správy JOJ 24

Prvé vzájomné ospravedlnenie od oboch politických táborov prebehlo vo vysielaní JOJ 24

BRATISLAVA / Vo včerajšej relácii Analýzy 24 prebehlo prvé verejné ospravedlnenie od obidvoch politických táborov z úst Erika Kaliňáka (Smer-SD) a aj Ireny Bihariovej (PS). Reagovali tak na otázku moderátorky Lenky Ježovej o politickom zmieri. Erik Kaliňák označil Progresívne Slovensko za "pomerne konštruktívne".

Témou relácie bol politický zmier, ktorý je momentálne horúcou témou po atentáte na premiéra Roberta Fica, ktorý sa udial takmer pred mesiacom. Hostia sa rozprávali o vzájomných útokoch, ako vyriešiť politické nezhody a tiež ako nastaviť vzťahy do budúcnosti.

Lenka Ježová: Odo mňa iba posledná vec. Viete si tu navzájom povedať prepáč politicky, pretože toto ešte nezaznelo. Vraj podľa politológov a z opozície. Viete si tu navzájom povedať prepáč do očí?

Irena Bihariová: Vôbec nemám problém, prepáčte ak som niekedy vyslovila čokoľvek, čo bolo nefér a čo vás urazilo.

Erik Kaliňák: Absolútne rovnako. Ospravedlňujem sa za čokoľvek, čo mohlo byť až príliš pre niekoho. A iba doplním, že ja som vždy hovoril, že Progresívne Slovensko je pomerne konštruktívne. To "prepáč" neprišlo zo strán ako SaS a Demokrati.

Lenka Ježová: Keď to budeme mať, urobíme znova. Takže uvidíme, že či toto je ten prvý krok tomu politickému zmieru. Ďakujem veľmi pekne, že ste prijali pozvanie k nám.

Celú reláciu Analýzy 24 si môžete pozrieť tu:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie