Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vodič nedal prednosť v jazde niekoľkotonovému kamiónu s návesom. Kamionista nestihol zareagovať
Zdielať na

Vodič nedal prednosť v jazde niekoľkotonovému kamiónu s návesom. Kamionista nestihol zareagovať

HANUŠOVCE NAD TOPĽOU / Po zrážke dodávky s kamiónom v Hanušovciach nad Topľou museli zasahovať nielen záchranári ale aj hasiči. Z jedného z havarovaných áut museli vyslobodiť zranenú osobu. Vodič auta, ktorý podľa polície nehodu zapríčinil skončil s vážnymi zraneniami v nemocnici.

Stalo sa to na hlavnom ťahu. Vodič dodávky podľa polície pri vchádzaní na hlavnú cestu nedal prednosť v jazde niekoľkotonovému kamiónu s návesom. Vodič kamióna už nestihol včas zareagovať. Pri zrážke dodávky s kamiónom došlo aj k poškodeniu dopravného značenia, ktoré po ulomení poškodilo ďalšie osobné auto, ktoré stálo v križovatke.

Vodiča z havarovanej dodávky museli vyslobodiť hasiči. Tí mu poskytli aj prvú predlekársku pomoc. Záchranárom sa muž pri prevoze do nemocnice sťažoval na bolesti hlavy a chrbta. Následné vyšetrenia v nemocnici ukázali, že utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia 4 až 6 týždňov. Škody na všetkých vozidlách vrátane kamióna len predbežne odhadli na tisíce eur. Nehodu vyšetrujú vranovskí dopravní policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie