Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Voľby2022: Primátor M. Džačovský bude opäť kandidovať, predstavil tím poslancov
Zdielať na

Voľby2022: Primátor M. Džačovský bude opäť kandidovať, predstavil tím poslancov

Zdroj: TASR

SENICA – Súčasný primátor Senice Martin Džačovský sa rozhodol opätovne kandidovať na post primátora mesta. Informáciu potvrdil na brífingu, počas ktorého zároveň predstavil mená 13 kandidátov na poslancov mestského zastupiteľstva za Tím Senica.

Ako doplnil, kandidatúru z osobných dôvodov dlho zvažoval. "Zodpovednosť a kontinuita sú dva základné piliere, na ktorých budem stavať svoj volebný program. Zodpovednosť za mesto aj voči nemu a kontinuita vo všetkom dobrom, čo sa za toto volebné obdobie podarilo zvládnuť, dokončiť a naštartovať," uviedol Džačovský. "Zažili sme jedno z najťažších období v histórii samosprávy. Na takmer dva roky nás v investičných projektoch spomalila a extrémne zamestnala pandémia. Len čo sme pocítili uvoľnenie, boli sme konfrontovaní s vojnovým konfliktom a než sme sa nazdali, pomáhali sme obyvateľom Ukrajiny," doplnil súčasný primátor.

Okrem súčasného primátora sa rozhodlo podať kandidatúru na tento post ďalších päť záujemcov. Nezávislí sú Branislav Grimm, Adam Jakubáč a Dana Kristiník, za koalíciu Život-NS, Hlas-SD kandiduje Juraj Moravčík a za koalíciu SaS a KDH súčasný podpredseda Trnavského samosprávneho kraja Roman Sova.

Súvisiace články

Najčítanejšie