Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pozrite si zhrnutie aktuálnych správ v relácii Udalosti 22 z dňa 31. marca 2023
Zdielať na

Pozrite si zhrnutie aktuálnych správ v relácii Udalosti 22 z dňa 31. marca 2023

BRATISLAVA / Kauza ministra Mikulca s listovaním v tajných dokumentoch môže byť definitívnym koncom poverenej vlády. Heger s Naďom navštívili Kyjev a Buču. Ukrajinský prezident im poďakoval za doterajšiu podporu. O život pripravil pod vplyvom alkoholu päť ľudí. Dušan Dědeček sa postaví pred súd.

Aktuálna kauza ministra vnútra Romana Mikulca s listovaním v tajných dokumentoch NATO a Európskej únie môže byť definitívnym koncom poverenej vlády. Po tejto správe prišlo k posunu. Prezidentka Zuzana Čaputová zvažuje, že Hegerov kabinet predsa len vymení za vládu úradníkov. Roman Mikulec ale naďalej tvrdí, že nič neporušil a ide o politický útok na jeho osobu.

Dušan Dědeček sa postaví pred súd. Prokurátor podal na bývalého športového funkcionára obžalobu. Dědeček svojou šialenou jazdou pripravil 5 nevinných študentov o život a ďalších ťažko zranil. Za volant si sadol s viac ako 2 promile. Tragédia na Zochovej zastávke bola jednou z najhorších v histórií Slovenska. Hrozí mu až doživotie.

Tragédia v hlavnom meste. Na železničnej trati vyhasol ďalší ľudský život. Vzhľadom na rozsiahle zranenia, nie je zatiaľ známa totožnosť, iba pohlavie obete.

Súvisiace články

Najčítanejšie