Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pozrite si zhrnutie aktualít v relácii Udalosti 22 z dňa 18. marca 2023
Zdielať na

Pozrite si zhrnutie aktualít v relácii Udalosti 22 z dňa 18. marca 2023

BRATISLAVA / Obrovský požiar v Banskej Štiavnici poškodil viaceré historické budovy. Udalosť si našťastie nevyžiadala zranenia. Centrum vrátime do pôvodného stavu -Eduard Heger sľubuje Banskej Štiavnici po ničivom požiari pomocnú ruku. Kým vo svete vlády Tiktok obmedzujú, naši politici idú proti prúdu a majú z toho zábavu. Náčelník mestskej polície v Galante skončil v nemocnici - Zbil ho jeho vlastný syn.

Ničivý požiar, aký si Banská Štiavnica nepamätá. Na historickom námestí včera od rána bojovali s plameňmi desiatky hasičov a vojakov. Okolo deviatej ráno začala horieť známa turistická atrakcia Banka lásky. Odtiaľ sa požiar rýchlo rozšíril do okolia. Oheň poškodil minimálne 7 historických budov.

Už dva mesiace je nezvestný 19-ročný tínedžer z bratislavskej Dúbravky. Pátranie po ňom neprestáva, pohotovostné tímy, ako aj dobrovoľníci sa najnovšie presunuli k vode do Čunova. Sú totiž indície, že by mohol byť práve v tejto lokalite.

V okolí obce Moravany v okrese Michalovce sa už desaťročia ťaží zemný plyn. Všetko prebiehalo bez problémov, lenže pred pár dňami nastali komplikácie. Z jedného prieskumného vrtu začala striekať voda. Podľa odborníkov to spôsobilo nedávne zemetrasenie v tejto oblasti.

Súvisiace články

Najčítanejšie