Skoro jasno
20°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Tlačová beseda strany Smer k zásahu polície
Zdielať na
Tlačové besedy

Tlačová beseda strany Smer k zásahu polície

BRATISLAVA / Tlačová konferencia strany Smer, na ktorej jej líder Robert Fico označil prebiehajúcu policajnú akciu za policajný prevrat a podľa neho musí prísť k vyvodeniu zodpovednosti voči jeho aktérom. Strana predstavila svoj pohľad na akciu, pričom podľa nej majú z nej mať prospech najmä čurilovci a predzvesťou bolo zadržanie Tibora Gašpara.

Tvrdí, že ide o pokus o prevrat v štáte a zmenu pred parlamentnými voľbami. Predstavitelia strany sa vracajú z Prešova do Bratislavy a chcú zvolať mimoriadnu schôdzu Národnej rady. Podľa Roberta Kaliňáka bude mať táto akcia nedozierne následky pre Slovensko v zahraničí.

Robert Fico tvrdí, že celé toto dianie je zúfalým pokusom prezidentky a jej "skupiny" zmeniť pomery pred parlamentnými voľbami. Podľa Fica si z policajného prezidenta spravili predsedu novej politickej strany a hodili ho do politického ringu, avšak s právomocami, ktoré ostatné politické strany nemajú - môžu zadržiavať, obviňovať a zastrašovať hocikoho, aby ovplyvnili parlamentné voľby. 

Pozrite si aktuálny vývoj volebných preferencií podľa merania agentúry AKO:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie