Štúdio 24 o kuchárskom umení
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Slovensko je jedinou krajinou strednej Európy, ktorá ešte nespolupracuje s Michelin Guide. Pritom by to pomohlo nielen reštauráciám, ale aj celej krajine, propagácii jej kultúry i tradícií. Nie všetci vedia, že táto iniciatíva nevychádza od Michelin Guide, impulz musí vyjsť od našej krajiny. Viacerí poprední predstavitelia slovenskej gastronómie a podnikatelia preto spísali petíciu, ktorou apelujú na vládu, aby začala konať. Je možné, že sa aj my zaradíme medzi ostatné krajiny a nakoľko sme vôbec na to pripravení? O tom sa v Štúdiu 24 rozprávala moderátorka Hana Zavřelová Gallová so svojím hosťom, ktorým bol Marián Filo, dlhoročný a oceňovaný šéfkuchár reštaurácie Afrodita v Kaštieli Čereňany.