Štúdio 24 o Micheline na Slovensku
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Naša krajina síce zatiaľ nepatrí na mapu Michelin guide, no ľudia z tejto oblasti pracujú na tom, aby sa situácia zmenila. Vznikla už petícia, v ktorej sa jej iniciátori snažia vysvetliť, aký význam by spolupráca Slovenska s Michelin Guide mala a aké benefity by to prinieslo celej krajine. V Štúdiu 24 sa o tejto téme rozprávala moderátorka Hana Zavřelová Gallová so svojím hosťom, ktorým bol šéfkuchár reštaurácie Gašperov mlyn, ktorý sa stal minulý rok víťazom kategórie Kuchár roka v prestížnom ocenení Gurman Award, Jozef Breza.