Polojasno
Bratislava
Adam, Eva
24.12.2024
Štúdio 24 o michelinských hviezdach
Zdielať na
Štúdio JOJ 24

Štúdio 24 o michelinských hviezdach

BRATISLAVA / Ak by ste chceli spoznať čaro michelinskej kuchyne, museli by ste hľadať v zahraničí. Slovensko totiž takú nemá. A nevypovedá to pritom nič o schopnostiach našich kuchárov či atraktivite reštaurácií. Ako jediná krajina v strednej Európe totiž nespolupracujeme s Michelin Guide. Prečo je to tak, prečo by to tak byť nemuselo a čo pre to vieme urobiť? O tom všetkom sa v Štúdiu 24 rozprávala moderátorka Hana Zavřelová Gallová so svojím hosťom, ktorým bol kreátor a šéfkuchár reštaurácie ECK Daniel Tillinger, ktorý patrí k slovenskej gastrošpičke.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie