Jasno
17°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Každý reprezentant je nositeľom kódexu, vysvetľoval tréner stopku pre Réwaya
Zdielať na

Každý reprezentant je nositeľom kódexu, vysvetľoval tréner stopku pre Réwaya

BRATISLAVA / Celé play off sa hovorilo o tom, že má reprezentačnú formu a predpovede novinárov či fanúšikov sa naplnili. Gólman hokejových Michaloviec Stanislav Škorvánek je jedinou posilou národného tímu Slovenska pred dvojzápasom s Českom.

"Mal som to v hlave, že by to mohlo prísť, no nemuselo. Som rád, že sa tak stalo. Potešil som sa, volal som rodine," povedal. Ide preňho o akúsi náplasť po veľkej rane, ktorou bol siedmy zápas východniarskeho semifinále. Prešiel takmer týždeň, no prehra 1 : 3 stále bolí.

Boj o miesto na šampionáte je ešte iba na začiatku. Už teraz je však jasné, že to nová posila bude mať ťažké. Solídne výkony gólmanov Samuela Hlavaja a Šimona Latkóczyho nastavili latku pomerne vysoko. Do karát mu bude hrať zápasová prax a je pripravený sa o miesto v bráne poriadne pobiť.

Tím sa ešte iba formuje, záujem je o hráčov zo zámoria či z Česka. Jedno meno však na súpiske určite neuvidíte. Martin Réway si zavrel dvere excesmi mimo klziska. "Každý reprezentant je nositeľom nejakého kódexu, je vzorom pre mládež. Tým by som to asi ukončil," povedal asistent trénera Peter Frühauf. 

Súvisiace články

Najčítanejšie