Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Check-in: Kuba v rytmoch salsy
Zdielať na
Check-in

Check-in: Kuba v rytmoch salsy

BRATISLAVA / Farebný, živelný, hrdý a zároveň najväčší ostrov v Karibskom mori. Ak ste si mysleli, že Cuba libre je len názov nápoja, tak máte pravdu len z polovice. "Cuba territorio libre de America" je presne to, čo Kubu do bodky vystihuje.

Krajina veľkých sŕdc, Kuba, vás vtiahne do víru minulosti cez svoju Havanu a ukáže vám dve tváre mesta. Romantický a koloniálny Trinidad vám odhalí pestrofarebné uličky bez áut, plné posedkávajúcich domácich a konských povozov. „Perla juhu“ Cienfuegos vás privíta zmesou kultivovaného francúzskeho ducha s prívetivým karibským štýlom.

Prejdite sa havanskými miestami, ktoré kedysi zdravil sám Ernest Hemingway a spoznajte miesto posledného odpočinku Che Guevaru v Santa Clare. Pozdravte zanovitých hráčov domina v mestečkách alebo si zatancujte na pravej, kubánskej fieste.

Degustujte kubánsky rum a naučte sa tancovať do rytmu salsy, merenque aj cha-cha-cha. To najdôležitejšie, čo vás Kuba naučí, je milovať život v celej jeho pestrosti.

Presmerujte pozornosť na novú, cestovateľskú reláciu Check-in. „Túlajte“ sa pútavými miestami našej planéty v spoločnosti moderátora a sprievodkyne Chris Chilovej. Poznávajte, vnímajte a checkujte sa každú sobotu na „pravidelnej linke“ TV JOJ 24.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie