Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TopStar Plus s Thomasom Puskailerom a Noëlom Czuczorom o seriáli Nemocnica a o kinofilmoch
Zdielať na

TopStar Plus s Thomasom Puskailerom a Noëlom Czuczorom o seriáli Nemocnica a o kinofilmoch

BRATISLAVA / Televízia JOJ 24 a TopStar Plus vám opäť prinášajú tie najhorúcejšie novinky zo sveta šoubiznisu. Moderátor Thomas Puskailer privítal v štúdiu herca Noëla Czuczora a nosnou témou relácie boli Vianoce.

Ako trávi Vianoce speváčka Mária Čírová a bývalá tenistka Dominika Cibulková? Povedia vo videu. Uvidíte aj nový videoklip k vianočnému hitu od Mariah Carey, vianočné cédečko má aj Ondrej Kandráč a dozviete sa aj niečo zo zákulisia pokračovania Avatara - Cesta vody, ktorý mal premiéru v Londýne.

"Nemocnica je vo vysielaní asi rok, ale točíme ju už dva roky. Čo sa za ten čas zmenilo? Zostarol som," zasmial sa v štúdiu herec zo seriálu Nemocnica Noël Czuczor. "Vo výsledku to robíme pre divákov, preto je najviac, keď za tebou niekto príde aj mimo seriálu, že to sleduje a prežíva," doplnil s tým, že najdôležitejšie pri filmovaní je byť pripravený, prísť načas a zabudnúť na seba, uvedomiť si, že to nie je o ňom.

V druhej časti rozhovoru sa rozprávali o filme Avatar a o tom, že Noël sa chystá na Avatara do kina. Nevynechali ani tému Votrelcov a science fiction.

Súvisiace články

Najčítanejšie