Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nočná mora v Poprade: Týraná žena bola väznená v rodinnom dome
Zdielať na

Nočná mora v Poprade: Týraná žena bola väznená v rodinnom dome

POPRAD / Mladá žena sa spoznala s mužom, časom sa dohodli, že si nájdu prácu v Českej republike. Pred cestou za novým životom muž presvedčil mladú ženu, aby prespala v rodinnom dome v Poprade, kde sa zdržiavajú jeho rodičia, s čím súhlasila no netušila, že to bude začiatok nočnej mory. Potom, čo dorazili na miesto, kde mali prespať, muž spolu s jeho rodičmi jej už neumožnili opustiť dom, resp. jej pohyb mimo domu kontrolovali tak, aby nemohla slobodne odísť.

Muž sa jej vyhrážal, že keď od neho odíde, ublíži jej a jej deťom, pričom mal mať pri sebe aj strelnú zbraň. Taktiež sa voči poškodenej mal niekoľko krát dopustiť aj mravnostnej trestnej činnosti. Po čase sa poškodenej so šťastím podarilo z mobilného telefónu poslať správu známemu do Českej republiky, ktorý zalarmoval políciu.

Na miesto bola vyslaná hliadka Obvodného oddelenia PZ Poprad na preverenie situácie. Rodičia muža policajtom uviedli, že poškodená sa v dome nenachádza. Policajti však z okna domu spozorovali svetelný signál S.O.S. a na ich naliehanie poškodená vyšla z domu, kde policajtom uviedla, že je v poriadku, avšak rukou im ukázala signál týranej ženy. Policajti signál spoznali, okamžite zareagovali a pod zámienkou, že poškodenú je potrebné vypočuť v inej trestnej veci dosiahli, že poškodená žena v sprievode hliadky PZ dom opustila.

Nasledovala domová prehliadka. Pri zásahu boli zadržané tri podozrivé osoby a to 48-ročný muž a jeho rodičia - otec vo veku 74 rokov a matka vo veku 71 rokov. Popradský vyšetrovateľ obvinil 48-ročného muža zo zločinu pozbavenia osobnej slobody v súbehu so zločinom znásilnenia a zo zločinu vydierania. Jeho rodičia boli obvinený zo zločinu pozbavenia osobnej slobody formou spolupáchateľstva.

Súvisiace články

Najčítanejšie