Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TV JOJ24 a župný deň v Košiciach: Ako je na tom región ekonomicky a čo trápi jeho obyvateľov?
Zdielať na

TV JOJ24 a župný deň v Košiciach: Ako je na tom región ekonomicky a čo trápi jeho obyvateľov?

Zdroj: TASR

KOŠICE / Do komunálnych volieb a volieb do samosprávnych krajov zostáva už len pár dní. Pondelok TV JOJ24 navštívila Košický samosprávny kraj a s hosťami prebrala výhody, ale aj problémy obyvateľov metropoly východu a jej okolia.

O hospodárstve v Košickom regióne diskutovala s hosťom moderátorka Aneta Parišková. Venovala sa nielen možnostiam regiónu a ekonomike, ale aj tomu, čo by tento región dostalo na vyššiu úroveň. 

​Ďalšou témou župného dňa s JOJ24 v Košickom kraji bol aj turizmus v regióne. Čo všetko ponúkajú Košice a okolie, ale aj unikátne dronové zábery uvidíte v ďalšom spravodajskom štúdiu kde opäť nechýbajú aj zaujímavý hostia. 

​Dôležitou témou komunálnych volieb je aj životné prostredia a klimatické zmeny, ktoré ovplyvňujú úrodu, nás, aj živočíchy. JOJ24 sa venovala životnému prostrediu aj na župnom dni v centre Košíc. Aký je stav v regióne sa dozviete v ďalšom spravodajskom vstupe. 

​Sociálne veci a projekty potrebujú, podľa hostí vo vane JOJ24, výrazné zlepšenia. Počas živého vstupu z námestia v Košiciach sa preberali viaceré kľúčové sociálne témy, ktoré trápia región. 

​Dôležitou témou v Košickom kraji je zdravotníctvo a to rovnako, ako vo zvyšných regiónoch Slovenska. Aké konkrétne problémy trápia ľudí, ale aj odborníkov v kraji sa dozviete z nášho improvizovaného štúdia.

​O športe na východe Slovenska a o jeho prioritách a známych odchovancoch bola reč v ďalšom vstupe zo župného dňa z Košického kraja. 

​Posledný výstup zo župného dňa patril redaktorom TV JOJ, ktorý pôsobia v Košickom samosprávnom kraji. V improvizovanom štúdiu spravodajského kanála JOJ24 hovorili o témach, ale aj o dôležitých udalostiach v regióne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie