Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Začína sa nový spravodajský kanál JOJ 24. Kedy a aké relácie uvidíme?
Zdielať na

Začína sa nový spravodajský kanál JOJ 24. Kedy a aké relácie uvidíme?

BRATISLAVA / Žijeme v dobe, keď vo svete zúria hurikány, infekčné choroby, je tu veľká zmena klímy vojna a iné extrémne situácie. Týchto informácií je tak veľa, že sa do bežného spravodajstva jednoducho nezmestia. Preto vzniká nový kanál JOJ 24.

O novej spravodajskej televízii vedenie televízie JOJ uvažuje už dlhšiu dobu. "Informácií okolo nás je tak strašne veľa, že ich nedokážeme všetky obsiahnuť v spravodajských reláciách televízie JOJ," uviedol generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega. Preto sa JOJka rozširuje o nový kanál JOJ 24. Nie je to iba o televíznej stanici, ale aj o online projektoch, ako sú napríklad podcasty a internetové noviny. 

Televízia JOJ 24 už niekoľko mesiacov vysiela. Je to ale iba skúška nového kanála, ktorú diváci vidieť ešte nevedia. V Novinách o 12 bola možnosť vidieť toto vysielanie a celé ho diváci budú môcť sledovať už v nedeľu, 2. októbra o 19. hodine. Vtedy sa televízia, ktorá sa už skoro rok pripravuje oficiálne spúšťa pre verejnosť.

"Štúdio sa začalo pripravovať už v čase pandémie, takže bolo celkom náročné to všetko technicky zladiť," povedal šéfredaktor JOJ 24 Dárius Haraksin. Relácií bude niekoľko. Víkendový program Svet 24 bude spravodajstvo z celého sveta. Už fungujúci Spektrum Jána Mečiara budeme vidieť v rozšírenej podobe na tomto kanáli. Denno-denne uvidíme aj Analýzy 24, kde budú rozoberané témy, ktorými Slovensko žije a rovnako uvidíme aj súhrn toho najdôležitejšieho, čo sa v daný deň udeje. "Televízia bude dostupná pre každého," dodal generálny riediteľ. Bude dostupná u všetkých operátorov, káblovo aj satelitne.

Súvisiace články

Najčítanejšie