Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najdôležitejšie spravodajské témy týždňa v relácii 24 minút
Zdielať na

Najdôležitejšie spravodajské témy týždňa v relácii 24 minút

BRATISLAVA / Pre muža, ktorý telefonicky obťažoval operátorov tiesňovej linky si konečne prišli policajti, guvernér národnej banky už nie je len obvinený či obžalovaný, ale aj odsúdený - medzi lacným obilím z Ukrajiny sú aj zdraviu nebezpečné šarže s kontaminovanou pšenicou - nielen o tom je relácia 24 minút.

Okrem milých tradícií v podobe studenej vody, krojov či spevu, patri na Slovensku k Veľkej Noci k obľúbeným činnostiam aj konzumácia alkoholu. Inak tomu nebolo ani tento rok a samozrejme našli sa aj takí, ktorí to už tradične prehnali.

V stredu sme sa po rokovaní vlády dozvedeli, že Sedem nemocníc prešlo úspešne auditom a dostane peniaze z plánu obnovy. Jedine pri nemocnici v Čadci sa ešte stále prešetruje, či má na peniaze nárok. Nebol totiž dodržaný termín podania žiadosti.

Guvernér Národnej banky Slovenska a bývalý minister financií za Smer Peter Kažimír je vinný z korupcie. Trestným rozkazom o tom rozhodol Špecializovaný trestný súd. Rozsudok zatiaľ nie je právoplatný a vo veci sa bude ďalej pojednávať. Renomé Slovenska v zahraničí však utrpelo už teraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie